“Een High Cocktail, Gin, Wine of Beer is een heerlijke avondje samen uit”

“Gezellig met z’n tweetjes of een groepje vrienden”

“Met een High maak je leuk kennis met de bar en de keuken”

High Cocktail 3 gangen 32,50 p/p

Onze High Cocktail bestaat uit 3 stoere Cocktails geshaket door de bar geserveerd  met 3 bijpassende borrelhapjes. Toffe Cocktails die je rechtstreeks op je insta kunt zetten!

De High Cocktail is online te reserveren van 2 tot 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering.

RESERVEER HIER JE HIGH COCKTAIL

High Gin 3 gangen 32,50 p/p

Onze High Gin bestaat uit 3 stoere Gin’s bar geserveerd met 3 bijpassende borrelhapjes.

De High Gin is online te reserveren van 2 tot 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering.

RESERVEER HIER JE HIGH GIN

High Beer 3 gangen 27,50 p/p

High Beer 4 gangen 32,50 p/p

Onze High Beer bestaat uit 3 of 4 gangen speciaalbieren van de tap geserveerd met 3 of 4 gangen bijpassende borrelhapjes.

De High beer is online te reserveren van 2 tot 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur bij 3 gangen en 3 uur bij 4 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering.

RESERVEER HIER JE HIGH BEER

High Wine 3 gangen 27,50 p/p

High Wine 4 gangen 32,50 p/p

Onze High Wine bestaat uit 3 of 4 gangen wijn geserveerd met 3 of 4 gangen bijpassende borrelhapjes.

De High Wijn is online te reserveren van 2 tot 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur bij 3 gangen en 3 uur bij 4 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering.

RESERVEER HIER JE HIGH WINE