Skip to main content

Arrangementen

“Gezellig borrelen met al je vrienden en vriendinnen zonder gedoe en geregel? Lunchen met collega’s of echt groots uitpakken voor je verjaardag, bruiloft of jubileum zonder alles zelf klaar te hoeven zetten en op te ruimen? Met een maximum van 50 personen kun je bij ons terecht. Team JACKS Food & Drinks maakt het je gemakkelijk en serveert jou en je vrienden, collega’s en familie de koele drankjes en lekkere hapjes. Ontzorgd, gezellig samen uit voor iedere gelegenheid. Bekijk de verschillende arrangementen op deze pagina, reserveer meteen of neem eerst nog even contact met ons op!”

Borrel en Receptie

Je verjaardag of jubileum vieren bij JACKS is een heel goed idee! Ook al zeggen we het zelf, we horen het graag van jou! Of misschien heb je iets anders te vieren? Kom langs, lekker makkelijk en we hebben ruimte voor maximaal 50 personen. Ons team zal jou en je vriend(inn)en, familie en collega’s verwennen met wat jij maar in gedachten hebt. We schenken veel verschillende speciaalbieren van de tap of internationale trappistenbieren van de fles. Diverse soorten wijn per glas of fles serveren we met koel bronwater, met of zonder bubbels.

In de keuken staan onze keukentoppers voor je klaar voor heerlijke hapjes. Bittergarnituur, verschillende hammetjes, kaas, een camembert uit de oven, nacho’s met dip, nootjes, olijven… oeh we kunnen nog wel even doorgaan. Wat jij lekker vind geven we jou en je genodigden. Voel je vrij, bespreek de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Stuur een mailtje
Groepsdiner Keuzemenu Diner grote groepen

Groepsdiner

Fijn en ongedwongen tafelen met een grote groep, samen rond een lange tafel op het terras of in ons café is mogelijk bij JACKS Food & Drinks. Voor zo’n smakelijk eetfestijn hebben we een keuzemenu samengesteld met daarop de meest populaire en gangbare gerechten van de huidige menukaart.

Mail ons gerust

High Beer & Wine

Zin in een lekkere bierproeverij of wijnproeverij? Een bierproeverij of wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s van 2 tot 12 personen is een gezellig cadeau voor iedereen, met jezelf voorop natuurlijk 😉 High Five, we vinden het nu al leuk om je (in het echt) te ontmoeten!

We vertellen je alles over het speciaalbier en de wijn die je per gang voorgeschoteld krijgt. Wat precies? Dat houden we nog even geheim! Per gang krijg je meer dan genoeg – en bijpassend – te eten. 3 gangen lang echt even genieten dus. Leerzaam, gezellig en lekker. Geef je High Beer of Wine als cadeaubon cadeau of reserveer jouw genietmoment van ongeveer 2,5 uur meteen!

Reserveer High Beer
Reserveer High WineReserveer High Cocktail
Bierproeverij High Beer en Wijnproeverij High Wine
Arrangement Bierdiner Dineren verschillende gangen met bieren

Bierdiner

We kunnen een bierdiner voor je verzorgen, een aanrader! In overleg met jou maken we een bierdiner op maat van zo’n 4 gangen met verschillende bieren uit diverse bierstijlen. Samen bespreken we de voor jou (en je genodigden) gangbare smaken en eventuele allergenen. De verschillende gangen met diner passen bij de bieren zodat op die manier de ideale wijn-spijs-combinatie ontstaat. Je neemt plaats aan één van onze ruime eettafels en ons team vertelt je iedere gang wat over het bier en de bijpassende gerechten.

In tegenstelling tot een groepsdiner, draait het nu écht om de juiste bier-spijs-combinatie. Je krijgt een avondvullend programma voorgeschoteld en om die reden mag je ons bierdiner gerust de grote en wijze broer van de High Beer bierproeverij noemen. Bespreek de mogelijkheden en neem contact met ons op. Tot snel!

Mail ons