Skip to main content

High Beer, Wine & Cocktail

“Zin in een lekkere bierproeverij of wijnproeverij in Heemskerk? Tof dat je jezelf oriënteert op een High Beer, High Wine of High Cocktail van JACKS Food & Drinks. Een bierproeverij, cocktail of wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s van 2 tot 12 personen is een gezellig cadeau voor iedereen, met jezelf voorop natuurlijk 😉 High Five, we vinden het nu al leuk om je (in het echt) te ontmoeten!

We vertellen je alles over het speciaalbier en de wijn die je per gang voorgeschoteld krijgt. Wat precies? Dat houden we nog even geheim! Per gang krijg je meer dan genoeg – en bijpassend – te eten. 3 gangen lang echt even genieten dus. Leerzaam, gezellig en lekker. Kijk de details op deze pagina nog even door en reserveer jouw genietmoment van ongeveer 2,5 uur!”

High Beer | Bierproeverij

Onze High Beer is de ultieme bierproeverij met speciaalbieren van de tap, geserveerd met bij iedere gang bijpassende hapjes.

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen (32.5 / 42.5 / 52.5 p/p)

We vertellen je graag wat over de verschillende bieren, bierstijlen, afkomst en percentages. Kortom de gezelligste, leerzame en lekkerste bierproeverij van Noord-Holland!

De High beer is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur voor de 3 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering. We zien je snel, gezellig!

Reserveer High Beer
Wilderen Goud tappen
High Wine Wijnproeverij Tasting JACKS Heemskerk Noord-Holland

High Wine | Wijnproeverij

De High Wine van JACKS is een lekkere wijnproeverij met fijne kwaliteitswijnen, bestaande uit diverse soorten en uit verschillende wijnstreken. Per gang serveren we bijpassende hapjes.

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen (32.5 / 42.5 / 52.5 p/p)

We vertellen je graag wat over de kenmerken van de verschillende wijnen. Laat je verrassen en reserveer de gezelligste, leerzame en lekkerste wijnproeverij van Noord-Holland!

Onze High Wine is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur  voor de 3 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering. Tot snel!

Reserveer High Wine

High Cocktail | Cocktail proeverij

De High Cocktail van JACKS is een lekkere cocktail proeverij met bijpassende hapjes.

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen. (34.5 / 46 / 57.5 p/p)

We vertellen je graag wat over de kenmerken van de verschillende cocktails. Laat je verrassen en reserveer de gezelligste, leerzame en lekkerste cocktail proeverij van Noord-Holland!

Onze High Cocktail is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur  voor de 3 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering. Tot snel!

Reserveer High Cocktail
Moederdag 2023