Skip to main content

High Beer, Wine & Cocktail

Borrelen in Heemskerk is leuk, maar bij JACKS FOOD & DRINKS maken we er pas écht een feestje van. 

Je kunt bij ons namelijk de hele week een high wine, high beer of high cocktail reserveren. Daarbij krijg je (naast heerlijke drankjes) ook bijpassende, lekkere hapjes! Hier kun je gerust een middag of avond lang van genieten.

Dus heb je zin in een bierproeverij of wijnproeverij in Heemskerk? Of ga je liever voor een hippe cocktailproeverij bij JACKS? Je bent welkom – met vrienden, familie en/of collega’s! Kom samen met de gezelligste mensen die je kent naar ons café. We reserveren graag jouw favoriete ‘high moment’ met 2 tot 12 personen, binnen of op ons terras.

Klinkt dat als een goed idee? 

High Five, dan vinden we het nu al leuk om je (in het echt) te ontmoeten!

High Beer | Bierproeverij

JACKS High Beer is de ultieme bierproeverij met speciaalbieren van de tap. Deze worden geserveerd met bijpassende hapjes. Elke gang opnieuw!

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen (€32.5 / €42.5 / €52.5 p.p.)

Wat kun je verwachten?

We vertellen je graag over de verschillende bieren, bierstijlen, hun afkomst en de verschillende percentages. En heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Kortom: het is de gezelligste, meest leerzame én lekkerste bierproeverij van Noord-Holland! Proost!

Hoe werkt het?

De High beer is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur bij 3 gangen. Kom je met een groep en/of zijn er dieetwensen? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Reserveer High Beer
Uitgaan in Heemskerk

High Wine | Wijnproeverij

De beste High Wine van Heemskerk, die ervaar je bij JACKS! Per gang serveren we kwaliteitswijnen met bijpassende hapjes die je smaakpapillen zullen verrassen.

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen (€32.5 / €42.5 / €52.5 p.p.)

Wat kun je verwachten?

Het is een uitgebreide wijnproeverij met fijne kwaliteitswijnen. De diverse soorten wijn die we schenken zijn afkomstig uit verschillende wijnstreken. We vertellen je hier graag over. 

Laat je verrassen en reserveer bij JACKS FOOD & DRINKS de gezelligste, meest interessante en lekkerste wijnproeverij van Noord-Holland! Cheers!

Hoe werkt het?

Deze leukste High Wine van Heemskerk is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur bij 3 gangen. Kom je met een groep en/of zijn er dieetwensen? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Reserveer High Wine

High Cocktail | Cocktail proeverij

De High Cocktail bij JACKS is een hippe cocktailproeverij in Heemskerk, met bijpassende hapjes. Leuk om cadeau te geven of om jezelf op te trakteren, samen met je vriend(inn)en!

Keuze uit 3, 4 of 5 gangen (€34.5 / €46 / €57.5 p.p.)

Wat kun je verwachten?

Cocktails zien er leuk uit en smaken lekker, maar ze zijn ook nog eens interessant. We vertellen je daarom graag over de kenmerken van de verschillende cocktails. Laat je verrassen en reserveer de gezelligste, meest leerzame en lekkerste cocktailproeverij van Noord-Holland! Salut!

Hoe werkt het?

Onze High Cocktail  is online te reserveren vanaf 2 personen en duurt ongeveer 2,5 uur bij 3 gangen. Kom je met een groep en/of zijn er dieetwensen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan maken wij een tafel gereed voor jullie!

Reserveer High Cocktail

Liever niet zo 'high'?

Je kan natuurlijk ook ‘gewoon’ lunchen of borrelen bij ons!

Bekijk onze menukaart

En wist je dat je ook voor één van onze arrangementen kunt kiezen? Van een borrel of receptie tot aan een groepsdiner of een gezellige karaokeavond in Heemskerk. 

Bij ons kan heel veel, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Bekijk de arrangementen