Skip to main content

Over JACKS FOOD & DRINKS

Leuk dat je geïnteresseerd bent in JACKS FOOD & DRINKS!

We nemen je graag even mee terug in de tijd; naar het ontstaan van onze grote trots…

Het gezelligste (eet)café van Heemskerk werd opgericht in 2004 – en ja, inderdaad door de gelijknamige eigenaar Jack Verduin. In het midden van het dorpscentrum vond hij destijds een geschikt pand om zijn jongensdroom in te verwezenlijken. 

‘Het gezelligste café van Heemskerk worden’, was Jack’s missie. 

En waar een wil is, is een weg. Dat heeft Jack bewezen.

Waar een wil is, is een weg

Het pand was toen nog geen café, overigens. Het was een slijterij en het heeft verschillende metamorfoses ondergaan om uiteindelijk JACKS FOOD & DRINKS te worden, zoals het er nu staat.

Inmiddels zijn we enorm trots op hoe ons eetcafé eruitziet, inclusief de grote serre waar je het hele jaar door kunt plaatsnemen.

‘s Zomers kun je hier tot laat in de avond blijven borrelen, omdat de serre op het westen staat. De zon gaat dus laat onder op ons terras.

Maar ook bij minder goed weer ben je van harte welkom; dan zetten we namelijk graag de terrasverwarming voor je aan!

Een eetcafé voor iedereen

Ons (eet)café heeft een warme uitstraling en we vinden die warmte samen met gezelligheid erg belangrijk. Een voorwaarde daarvoor is wel dat alle gasten zich op hun gemak voelen. Je kunt daarom lekker plaatsnemen in een rustig hoekje of gezellig aanschuiven bij ons aan de bar. 

Net waar jij zin in hebt 😉

Bij ons is jong en oud welkom; voor iedereen staan er lekkere dranken en gerechten op de kaart. Wij verwelkomen dan ook met veel plezier mensen van alle leeftijden, zowel binnen als op ons prachtige terras. 

JACKS FOOD & DRINKS staat voor gastvrijheid, gezelligheid en een hoge kwaliteit eten en drinken. Tegelijkertijd vinden wij de juiste prijskwaliteitverhouding belangrijk, evenals een variatie in producten, arrangementen en mogelijkheden.

Al die factoren samen zorgen voor dé JACKS beleving. En die delen we graag met jou.

We hopen je snel in ons (eet)café te mogen verwelkomen!

Werken bij JACKS?

Om alle gasten onze volledige aandacht en de beste service te geven, werken we graag als hecht team samen.

Bij JACKS FOOD & DRINKS zijn we daarom regelmatig opzoek naar versterking. Wil jij onderdeel worden van het gezellige JACKS in Heemskerk?

Solliciteer via het formulier hieronder en geef aan waar jouw kwaliteiten liggen. 

Wordt het Team Bar, Team Keuken of Team Bediening?

Ik wil solliciteren!