High Beer

“High Five, we vinden het nu al leuk om je (in het echt!) te ontmoeten! Tof dat je jezelf oriënteert op een High Beer van JACKS Food & Drinks in Heemskerk. Een bierproeverij met vrienden, familie of collega’s van 2 tot 6 personen is een gezellig cadeau voor iedereen, met jezelf voorop natuurlijk 😉

We vertellen je alles over het speciaalbier die je per gang voorgeschoteld krijgt. Wat precies? Dat houden we nog even geheim! Per gang krijg je meer dan genoeg – en bijpassend – te eten. Echt even genieten dus. Leerzaam, gezellig en lekker. Kijk de details op deze pagina nog even door en reserveer jouw genietmoment van ongeveer 2,5 uur!”

High Beer | Bierproeverij

Onze High Beer is de ultieme bierproeverij die bestaat uit 4 gangen met speciaalbieren van de tap, geserveerd met bij iedere gang bijpassende hapjes. We vertellen je graag wat over de verschillende bieren, bierstijlen, afkomst en percentages. Kortom de gezelligste, leerzame en lekkerste bierproeverij van Noord-Holland!

De High beer is online te reserveren van 2 tot 6 personen en duurt ongeveer 2,5 uur  voor de 4 gangen. Wil je met meer komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Zijn er dieetwensen? Geef dit dan graag aan bij het maken van de online reservering.

Reserveer High Beer
Wilderen Goud tappen