Grand Cafe Van Ruysdael
,

Paaspop

Details
Date:

april 12

Time:

Website:
Event Website
Venue

Grand Cafe Van Ruysdael

Ruysdaelstraat 1

Heemskerk, Netherlands, 1961 rm

Gezelligheid & live muziek in het centrum van Heemskerk mmv. coverband Trots, deejay & zanger!

Paaspop – Zondag 12 april

Het leukste evenement op 1e paasdag komt er weer aan.
Grand Café Van Ruysdael en Jack’s Bier café in Heemskerk hebben de handen wederom ineen geslagen om alle liefhebbers van een gezellige middag met live muziek een onvergetelijke 1e paasdag te bezorgen.

Op de stoepen en terrassen van beide horecagelegenheden, kruising Kerkweg en Ruysdaelstraat, staan barren, de biertruck, toiletwagens en snackpunten. Het podium met daarop de leukste coverband van Nederland “Trots”, krijgt een prominente plek tegenover de beide terrassen. De band, bestaande uit zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende hits.

Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is de band Trots een echte allround Hitmachine!

Daarnaast hebben we nog een deejay en een zanger klaar staan voor het ultieme feestgevoel.
Om 15.00 uur begint het spektakel en kan iedereen genieten van Paaspop in Heemskerk. Gezellig met vrienden en bekenden met een drankje in de hand in ons mooie dorp. De entree is natuurlijk gratis!

Live Muziek met o.a de band Trots!Agenda


Upcoming Events